Qui som


Teia Guix 

Pro-activa, emprenedora i mare.

Vaig estudiar Ciències Empresarials i un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió i m´he certificat en les metodologies Creative Advanced Solving Problem i amb Lego Serious Play.

Em trobaràs gaudint, aprenent, ensenyant i facilitant amb temàtiques vinculades a la creativitat, la innovació, nous models de negoci i la cooperació empresarial.

Compto amb més de 25 anys d’experiència formant i assessorant a persones emprenedores i empresaries i d’altres professionals per tal d’avaluar la viabilitat dels seus projectes empresarials i fomentar-ne la consolidació i el creixement i gestionant projectes innovadors i col·laboratius.

Sóc una persona a la que em mou la il·lusió per crear, donar suport, connectar i facilitar.  Sóc proactiva , intuïtiva i  creativa. M’agrada treballar per reptes i en equip. Sempre he pensat que cooperar és la suma de capacitats, experiències i contactes, que fa que els resultats es multipliquin, sigui enriquint-nos personalment o bé professionalment.

Des de Co-emprèn formem, assessorem i gestionem projectes per tal de potenciar la co-innovació, tenint en compte les tendències de futur, les dinàmiques creatives i  metodologies per a l’avaluació de nous models de negoci col·laboratius. I ho fem de forma molt personalitzada i amb visió client.

Co-emprèn compta amb més deu experts seniors especialitzats en diferents àrees amb els que treballem en equip per tal d’aportar més valor a cada acció formativa, assessorament i projectes en els que ens impliquem.