Qui som


Teia Guix 

Sóc Diplomada en Ciències Empresarials  amb un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió a més de nombrosa formació i experiència en emprenedoria, creativitat, models de negoci, màrqueting, vendes, gestió i cooperació empresarial.

Compto amb més de 20 anys d’experiència formant i assessorant a emprenedors i empresaris per tal d’avaluar la viabilitat dels seus projectes empresarials i fomentar-ne la consolidació i el creixement.

Sóc una persona a la que em mou la il·lusió per crear, donar suport, connectar i facilitar.  Sóc proactiva , intuïtiva i  creativa. M’agrada treballar per reptes i en equip. Sempre he pensat que cooperar és la suma de capacitats, experiències i contactes, que fa que els resultats es multipliquin, sigui enriquint-nos personalment o bé professionalment.

Des de Coemprèn formem, assessorem i gestionem projectes per tal de potenciar la coinnovació, a través de les tendències de mercat, dinàmiques creatives i  metodologies per a l’avaluació de nous models de negoci col·laboratius. I ho fem de forma molt personalitzada i amb visió client.

Coemprèn compta amb més de deu experts seniors especialitzats en diferents àrees amb els que treballem en equip per tal d’aportar més valor a cada acció formativa, assessorament i projectes,