Projectes

logo_Aracoop

Acció de Cocreativitat, cocrear per col·laborar, innovar i produir corresponent a l’àmbit d’actuació de creixement, sostenibilitat i cocreació de l’edició del 2015 del programa aracoop.

Tallers de cocreativitat per tal de fomentar la coneixença entre les cooperatives i entitats afins participants, donant-los eines per detectar oportunitats de mercat, descobrit les seves capacitats i les necessitats dels seus segments de clients i potenciar la coinnovació. Els tallers es complementaran amb accions de difusió col·laboratives i innovadores.

El projecte d’ aracoop té com a objectius ampliar, enfortir i renovar economia social i cooperativa a Catalunya. És un programa marc de cooperació públic-privada, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context de Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les Federacions de Cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 institucions públiques i privades implicades en la creació i el creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa.

Estudi de consolidació i supervivència de les empreses del Masnou

13112013174948_calmarquesProjecte per analitzar l’evolució de les empreses que han estat assessorades per a la seva creació per el Servei de Creació i consolidació d’empreses de l’Ajuntament del Masnou durant els últims 5 anys, per tal de detectar les seves necessitats, així com dissenyar serveis que es poden oferir des de la Unitat de Promoció econòmica per ajudar a consolidar- les.El projecte,per tal que sigui sostenible,  inclou l’elaboració del protocol d’atenció a les empreses de nova creació per tal de donar-les-hi el suport necessari per a la seva consolidació i creixement. El projecte es realitza amb col·laboració d’ Eulàlia Balañá.

Es realitza al Centre d’Empreses la Casa Marquès, ubicació actual del servei d’empresa de l’ ajuntament del Masnou.

Més informació sobre la presentació de l’estudi  i el resum del mateix, en aquest enllaç.

estrategiaCO

L’objectiu d’ estratègia CO és fomentar la cooperació entre pimes, treballant una metodologia de difusió i atenció a les empreses, realitzant una una prova pilot amb seminaris de formació i assessorament per a les petites i mitjanes empreses.

Projecte promogut per la Cecot, amb el suport d’ ACC1Ó , coordinat per CO-emprèn i la col·laboració de Future Companies i d’ Altrium.

 

Projecte de foment de la cooperació entre pimes en la que es realitzaran seminaris de formació i assessorament per a les empreses que tinguin en ment un projecte de cooperació o el vulguin posar en marxa.

Projecte emmarcat en el programa PAPPISIT, promogut per l´Ajuntament de Terrassa, amb el suport del SOC de la Generalitat de Catalunya,  amb la col·laboració de la Cecot i de CO-emprèn.