Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post-covid 19

Dissenya les aliances amb visió entorn post covid

En aquest taller analitzarem la situació actual i possible a futur, i ens plantejarem quines accions podem dur a terme a curt termini i com podem projectar-nos a futur, aplicant-ho al nostre propi projecte empresarial i compartint les preguntes i dubtes que puguin sorgir.

OBJECTIUS:
Facilitar a les persones emprenedores com dissenyar estratègicament el seu model de negoci innovador i col·laboratiu per fer-lo viable en menys temps.Que les persones emprenedores defineixin des del primer moment el seu model de negoci de forma col·laborativa, entenent la cooperació empresarial com una estratègia que els facilitarà l’accés al mercat.
Adreçat a:
Persones emprenedores, en situació de transició professional i persones que vulguin posar en marxa nous projectes i tinguin interès en com fer-ho estratègicament.
El taller serà conduit per la Teresa Guix, de Co-Emprèn, experta en l’assessorament a persones emprenedores, facilitadora en la creació de noves idees, projectes, productes i serveis, a través de la cooperació entre empreses, persones i organitzacions.
 
CONSULTA EL PROGRAMA
Quan? Dimarts 8 i dijous 10 de setembre de 9:30 a 12 h
On? Des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil, videoconferència en directe
Com? Feu la vostra inscripció i us enviarem les instruccions.
Inscripcions en aquest enllaç
Per dubtes i aclariments a: montcadaempren@montcada.org o al telèfon
670674112
Aquesta actuació forma part de les actuacions previstes en el marc del projecte Centre Local de Serveis a Empreses dels Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac, amb suport de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s