Aliances del sector turístic per crear nous productes

Els propers 15 i 18 de gener a Barcelona i 30 i 31 de gener a Girona impartirem uns tallers per fomentar la creativitat de forma col·laborativaamb l’objectiu d’inspirar-vos per a la creació de nous productes turístics.

  • Objectius:
    • Aprendre eines de co-creació de forma pràctica (aplicant-les durant el propi taller) per tal de poder-les usar després en el nostre entorn professional.
    • Posar en comú la pròpia oferta conjuntament amb l’oferta d’altres assistents per tal d’explorar sinèrgies i oportunitats de col·laboració.
    • Generar idees per desenvolupar productes i serveis complementaris que potenciïn els negocis dels participants amb un enfocament “win-win”.En acabar les dues sessions els i les participants hauran identificat oportunitats i generat idees (productes, serveis, negocis …) aprofitant l’efecte multiplicador de l’oferta complementària entre tots ells/elles.
  • Metodologia:
    • Sessions 100 % pràctiques i participatives que fomenten el diàleg i l’apertura a nous conceptes, en les que s’aprendran i utilitzaran eines i tècniques de creativitat i de networking.

Si hi esteu interessats podeu us podeu inscriure en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s