INCOAnoia: col·laborar x innovar amb empreses agroalimentàries

Diu la dita “si vols anar ràpid, ves sol, si vols arribar lluny, ves acompanyat”

 I és per això, que en el marc del projecte de l’Anoia, del camp a la Taula us plantegem l’oportunitat de participar en una jornada on aprendrem a innovar de forma col·laborativa.

Mostrando image002.png

Aquesta sessió està inclosa en el projecte que
hem posat per títol INCOAnoia, i que consisteix en un taller inicial conjunt, tutories personalitzades i una última sessió per compartir els projectes generats.

Per poder participar-hi cal inscriure’s al taller d’innovació col·laborativa, enviant un correu a lcosta@anoia.cat , que tindrà lloc el proper dimarts 7 de març de 15h a 19 h a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia.

 A partir d’aquest, es farà una selecció de les empreses participants i els seus projectes, que seran els que tindran l’oportunitat d’accedir a les tutories personalitzades i desenvolupar el seu pla d’innovació col·laborativa per tal d’aportar canvis i millores a la seva organització.

 En el taller d’innovació col·laborativa us explicarem quines són les noves tendències de futur, casos d’èxit d’innovació col·laborativa i potenciarem la detecció d’oportunitats, coneixença i la co-creació entre els participants.

 Les tutories són personalitzades a cada projecte i a les necessitats de les empreses agroalimentàries.Finalment per cloure el projecte INCOAnoia farem una sessió per compartir els projectes treballats.

El projecte és a càrrec de Co-emprèn, consultora especialitzada en innovació col·laborativa i està subvencionatconsell_comarcal_anoia.jpg pel Consell Comarcal de l’Anoia.


No oblideu portar targetes, flyers, elements i/o productes que us facin més fàcil d’explicar a què us dediqueu. Les places són limitades i es reservaran per estricte ordre d’inscripció.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s