Posem en marxa el Club de l’emprenedor de Montcada i Reixac

Logo Ajuntament Montcada

L’ Ajuntament de Montcada i Reixac amb el suport de la Diputació de Barcelona i en el marc del Servei Montcada Emprèn, aquest any crea el Club de l’emprenedor.

 

El Club de l’emprenedor és un espai de trobada dels emprenedors, autònoms i petites empreses de la ciutat i del territori més proper, on a la vegada es facilitaran els coneixements per facilitar la coneixença, i la col·laboració i el suport entre els participants.

El club inicia la seva activitat programant una sessió cada mes per tal de potenciar el networking i la cooperació entre els emprenedors de la ciutat, per tal que es trobin, es relacionin i així  afavorir  el desenvolupament de projectes conjunts.

Aquest any s´han planificat 7 sessions que s’iniciaran el proper mes de maig fins al desembre amb reconeguts formadors i conferenciants que facilitaran que els emprenedors es coneguin i generin confiança per poder crear i/o col·laborar conjuntament.

Les sessions programades per aquest any son:

 

Dia Horari Activitat Ponent/ expert
4/5/2016 9:30-13:30 h Cooperar per assolir nous reptes Sra. Teresa Guix
8/6/2016 9:30-13:30 h Networking a la catalana Sr. Santi Rius
14/9/2016 9:30-13:30 h Cocrea amb el teu client i fidelitza´l Sra. Teresa Guix
7/10/2016 9:30-13:30 h Com fer un exitós elevator pitch (ven la teva idea, producte o servei en un minut) Sra. Mònica Mendoza
3/11/2016 9-14 h Treballa el teu networking( BEN FET) i aconsegueix contactes efectius Sra. Rosaura Alaustrey
01/12/2016 9:30-13:30 h Speed Networking. Coneix 25 empreses amb qui fer negoci, en sols 4 hores! Sr. Josep Alberti
23/12/201 9:30-11:30 h Acte de cloenda del programa Montcada emprèn Sra. Teresa Guix

 

El club de l’emprenedor està obert a persones emprenedores, professionals, així com a empreses ja consolidades que vulguin participar-hi.

Les sessions s’impartiran a diferents espais municipals i per assistir-hi es requereix tenir un projecte empresarial o una empresa en funcionament, inscriure´s i moltes ganes d’aprendre i col·laborar amb d’altres professionals i/o empreses.

Segons la Sra. Ana Ballesta, Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació de Montcada i Reixac, cal crear espais de foment de la col·laboració entre persones emprenedores a la ciutat, per potenciar l’activitat econòmica, és per això que aquest any, després d’un any de funcionament del Programa Montcada emprèn, posem en marxa aquesta iniciativa, per fer un pas més i potenciar la creació de xarxes de valor entre ells.

 

La responsable del servei d’emprenedoria de l´Ajuntament,  la Sra. Teresa Guix de Coemprèn considera vital fer xarxa  amb d’altres professionals i empresaris en el moment de definir el model de negoci, per crear valor compartit que els farà les seves empreses molt més competitives.

La primera trobada serà el proper dimecres 4 de maig a la seu de l’ Ajuntament a Mas Rampinyo, més informació a l’enllaç següent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s